Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Zwitserland Autoverhuur

Zwitserland bevindt zich ten westen van Duitsland. Het is een populaire vakantiebestemming voor alpinisme – de Berner Alpen, Wallis, Oost-Zwitserland, het Berner Oberland en Graubünden lokken ieder jaar een groot aantal toeristen naar de Zwitserse Alpen – maar het heeft veel meer te bieden dan dat. Toerisme maakt een groot deel uit van het Zwitsers inkomen.

De hoofdstad van Zwitserland Bern is een middeleeuwse stad en toeristenattracties zijn onder meer de vele kunstcollecties en musea, de Zytglogge-toren, het 15de eeuwse stadhuis en de kathedraal Berner Münster. Voor kunst kan u eveneens terecht in Zwitserland’s grootste stad Zürich. Zürich is bovendien een dynamische stad met veel shoppingmogelijkheden en een bruisend en uniek nachtleven. Aan de weskust van de Genève-rivier bevindt zich de gelijknamige stad, met historische sites, religieuze gebouwen en musea, omgeven door de besneeuwde toppen van de Alpen en het Juragebergte. Zeker ook de moeite waard in Genève zijn de Engelse Tuin, de Mur des Réformateurs, Place Neuve en de Sint Peter Kathedraal. Vlakbij de grens met Frankrijk en Duitsland ligt de stad Bazel, die het grootst aantal musea bevat, maar die ook dankzij de romaans-gotische Munster Kathedraal van Bazel met binnenin het graf van Erasmus vele reizigers aantrekt.

Om uw reis in Zwitserland vlot en eenvoudig te doen verlopen is een wagen aangewezen. U kan via onze Nederlandse autoverhuurwebsite de huurwagen van uw keuze vooraf reserveren zodat u na aankomst in Zwitserland onmiddellijk kan verderreizen. Bovendien bent u bij ons steeds verzekerd van de laagste prijzen en de beste voorwaarden dankzij onze samenwerking met de internationale bemiddelende autoverhuurorganisatie VIP Cars.

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan