Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Zweden Autoverhuur

Zweden is een populaire vakantiebestemming gelegen op het Scandinavische schiereiland dankzij de vele historische gebouwen en monumenten, het dynamische stadsleven en de opportuniteiten voor buitenluchtactiviteiten zoals trekking, kanoën, skiën en meer. De mix van cultureel erfgoed, boeiende evenementen, uitgebreide winkelmogelijkheden en indrukwekkende natuurlandschappen slaagt er steeds opnieuw in een brede en gevarieerde groep reizigers naar Zweden te lokken.

De hoofdstad Stockholm bestaat uit veertien eilandjes, verbonden door bruggen en vormt het culturele en economische centrum van Zweden. Onder meer het kerkhof Skogskyrkogården, het openluchtmuseum (en dierentuin) Skansen en de zendmast Kaknastornet zijn trekpleisters in Stockholm. Net buiten Stockholm vindt u het Koninklijk Domein Drottningholm, waar de Zweedse koninklijke familie verblijft. Göteborg is de tweede grootste stad van Zweden en biedt eveneens een brede waaier aan cultureel kapitaal. Zo bevindt er zich het Museum of World Culture en het Göteborgse kunstmuseum, de bekende Feskekôrka vismarkt en de Göteborgse opera. Zweden is met Denemarken verbonden via de Sontbrug. Deze brug bevindt zich in de derde grootste Zweedse stad Malmo, waar u onder meer  het kasteel en museum Malmöhus, de Sint-Pieterskerk en het Raadhuis kan bezoeken.

Aarzel niet om uw huurwagen voor uw vakantie in Zweden via onze website te reserveren. Dankzij ons partnerprogramma met VIP Cars kunnen wij u een uitgebreide collectie aan wagens aanbieden en dit steeds aan de meest voordelige deals. Verken Zweden zonder problemen in de huurwagen van uw keuze en geniet zorgeloos van uw rondreis of vakantieverblijf.

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan