Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Zürich Luchthaven Autoverhuur

De luchthaven van Zürich – ook Zürich-Kloten genoemd – bevindt zich in de gemeente Kloten, op 13 kilometer van het stadscentrum van Zürich. Het is de grootste luchthaven in Zwitserland en bedient jaarlijks zo’n 24 miljoen reizigers. De luchthaven vormt een hub voor de luchtvaartmaatschappijen Air Berlin, Edelweiss Air en Swiss International Air Lines. Die laatste organiseert onder meer vluchten van en naar Brussel, Amsterdam en Frankfurt.

In de luchthaven van Zürich vindt u een groot aantal diensten en faciliteiten voor passagiers. Er zijn informatiebalies, voorzieningen voor reizigers met een functiebeperking, VIP diensten en Lounges, sanitaire voorzieningen en douches, een medisch centrum, banken en wisselkantoren, een kosteloze draadloze internetverbinding en meer. Zowel in het openbare centrum en in de passagiersterminal kan u bovendien terecht om te winkelen in het uitgebreide aanbod aanwinkels en belastingsvrije shops, of u kan genieten van uitstekende gastronomie in de vele restauranten en bars.

Er zijn maar liefst zeven autoverhuurmaatschappijen terug te vinden in de luchthaven: Budget, Alamo, Avis, Sixt en Europcar. U kan op voorhand de wagen van uw keuze reserveren uit het brede assortiment dat Autoverhuur Globaal u aanbiedt, dankzij onze samenwerking met deze maatschappijen en met VIP Cars, een intermediaire autoverhuurorganisatie. Bij ons bent u bovendien verzekerd van de laagste prijzen op de markt en van de beste autoverhuurdeals.

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan