Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Zuid-Afrika Autoverhuur

Zuid-Afrika is een divers land in het uiterste zuiden van Afrika. De culturele verschillen en de variatie in natuur en klimaat lokken jaarlijks een groot aantal toeristen naar het land. Zuid-Afrika biedt mogelijkheden voor zowel eco-toerisme, avontuurlijk toerisme en cultureel toerisme. Het warme weer en de ongerepte natuur van de wildreservaten geven Zuid-Afrika het unieke karakter waar het wereldwijd bekend om staat.

De grootste attractie van Zuid-Afrika is zonder twijfel het geroemde Kruger Nationaal Park, waar er een brede variatie aan diersoorten te vinden is. Er bevinden zich ook honderden archeologische sites die stammen uit onder meer de ijzertijd en de steentijd. De zandstranden aan de Indische Oceaan lokken eveneens veel toeristen, net zoals de Drakensbergen in het oosten en de 26 km. lange Blyderivierspoort in Mpumalanga. In West-Europa zijn de Zuid-Afrikaanse wijnen erg populair en de Kaapse Wijnlanden zijn voor iedere liefhebber de moeite waard om te bezoeken. Veelbezochte steden in Zuid-Afrika zijn de grootste stad Johannesburg met mogelijkheden tot outdooractiviteiten, Kaapstad met een zicht op de zee en Port Elizabeth met historische sites en musea.

Verken Zuid-Afrika, de indrukwekkende landschappen, het unieke wildlife en veel meer eenvoudigweg vanuit de wagen van uw keuze die u via onze Nederlandse autoverhuurdienst reserveert. Dankzij onze samenwerking met grote internationale en lokale autoverhuurmaatschappijen, waaronder Alamo, Tempest, Sixt en Hertz, kunnen wij u een breed gamma aan wagens voorleggen, aan de laagste prijs en aan de beste voorwaarden. Boek nu en geniet van alle voordelen die u bij ons kan genieten!

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan