Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Zagreb Luchthaven Autoverhuur

De internationale luchthaven van Zagreb is de voornaamste luchthaven in Kroatië en is eveneens de grootste in passagiersaantallen. Er worden jaarlijks meer dan 2 miljoen passagiers geregistreerd. De luchthaven is gelegen in Pleso, op 10 kilometer van centraal Zagreb. Het is een hub voor Tradeair en Croatia Airlines. Croatia Airlines organiseert onder meer vluchten naar Amsterdam, Brussel en München.

In de luchthaven vindt u onder meer banken, bankautomaten, wisselkantoren en postkantoren. Daarenboven zijn er voor business-klasse passagiers VIP en Business Lounges aanwezig, met een luxueuze interieur en bijzondere diensten. In de passagiersterminal kan iedere passagier bovendien terecht in de internethoek (Internet Corner) waar men tegen een vergoeding online kan. Voor of na uw vlucht kan u uiteraard ook terecht in de Zagreb winkels voor internationale- of streekproducten, of u kan genieten van een hapje en een drankje in de restauranten en koffiehuisjes.

In de luchthaven zijn maar liefst 16 autoverhuurmaatschappijen aanwezig, waaronder Dollar/Thrifty, Active Rent a Car, Autorent en Spectator. Dankzij onze samenwerking met zulke grote lokale en internationale maatschappijen zijn wij in staat u het breedste aanbod aan huurwagens voor te leggen, terwijl u steeds verzekerd bent van de laagste prijs op de markt. Bovendien garanderen wij u de beste huurvoorwaarden en de voordeligste deals, ondersteund door ons partnerprogramma met de intermediaire autoverhuurorganisatie VIP Cars.

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan