Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Zadar Luchthaven Autoverhuur

De luchthaven van Zadar ligt in Zemunik Donji op 8 kilometer van Zadar. De luchthaven dient ook als opleidingsbasis voor de Croatian Air Force. Luchtvaarmaatschappijen die via Zadar vliegen zijn onder meer Germanwings, Lufthansa en Ryanair. Nieuwe bestemmingen van Zadar vanaf 2013 zijn Dublin, Liverpool, Gothenburg, Haugesond, Parijs en Wroclaw.

Zadar is de enige luchthaven in Kroatië met een General & Business Aviation Terminal. Deze is ontworpen volgens de meest moderne richtlijnen, met luxueuze zitruimtes, koffiebars en ingerichte appartementen. De luchthaven biedt aan al haar passagiers een uitgebreide belastingsvrije ruimte waar u tabak, alcohol, elektronische apparaten, luxeproducten en veel meer kan aankopen tegen een voordelige prijs. U heeft bovendien eender waar in de luchthaven toegang tot het draadloze internet van de luchthaven, tegen een vooraf gespecificeerde prijs.

In de luchthaven kan u negen autoverhuurmaatschappijen terugvinden, waaronder Avia, Hertz, Sixt en National. Dankzij onze samenwerking met zulke grote lokale en internationale maatschappijen zijn wij in staat u het breedste aanbod aan huurwagens voor te leggen, terwijl u steeds verzekerd bent van de laagste prijs op de markt. Bovendien garanderen wij u de beste huurvoorwaarden en de voordeligste deals, ondersteund door ons partnerprogramma met de intermediaire autoverhuurorganisatie VIP Cars.

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan