Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Wenen Luchthaven Autoverhuur

De internationale luchthaven van Wenen ligt in de gemeente Schwechat op 18 kilometer van het stadscentrum van Wenen. Het is een hub voor Austrian Airlines en Niki. Austrian Airlines vliegt onder meer van en naar Brussel en Amsterdam. De luchthaven ontvangt jaarlijks meer dan 20 miljoen passagiers. Andere maatschappijen die via Wenen vliegen zijn bijvoorbeeld Brussels Airlines, British Airways, KLM en Lufthansa.

In de luchthaven vindt u alle standaard passagiersfaciliteiten, van bankautomaten en wisselkantoren tot sanitaire voorzieningen. Verder zijn er voorzieningen voor mensen met een functiebeperking, lounges, informatiebalies, hotels, conferentiecentra, medische diensten, een draadloze internetverbinding en een kapel. De luchthaven biedt ook een brede waaier aan winkels, restaurantjes en bars, dus of u nu last-minute aankopen moet doen, uw honger wil stillen of wil genieten van een smakelijke koffie, in Wenen vindt u het allemaal!

Er zijn ter plaatse acht autoverhuurmaatschappijen beschikbaar, waaronder Budget, Buchbinder, Sixt en Hertz. U kan op voorhand de wagen van uw keuze reserveren uit het brede assortiment dat wij u aanbieden, dankzij onze samenwerking met deze maatschappijen en met VIP Cars, een intermediaire autoverhuurorganisatie. Bij ons bent u bovendien verzekerd van de laagste prijzen op de markt en van de beste autoverhuurdeals.

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan