Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Verenigde Staten Autoverhuur

De Verenigde Staten omvatten 50 staten in Noord-Amerika. In het hele land vindt u een verscheidenheid aan toeristenattracties. Denk bijvoorbeeld aan populaire grootsteden zoals New York, Los Angeles en San Francisco, of aan natuurfenomenen zoals de Grand Canyon, Niagara Falls en The Rocky Mountains. Het kan, zowel voor een rondreis of voor een verblijf in één van de steden, handig zijn om in de Verenigde Staten over een wagen te beschikken. Bij ons vindt u de wagen van uw keuze aan een voordelige prijs en aan de beste voorwaarden zodat uw reis in de Verenigde Staten vlot kan verlopen.

In de Verenigde Staten zijn onder meer de volgende bestemmingen de moeite waard om te bezoeken: Times Square in New York, Magic Kingdom in Orlando, Waikiki Beach in Hawaii, de filmstudio’s in Hollywood, Sea World in San Diego en veel meer. Veel reizigers trekken naar de stranden van Californië voor een zon-zee-strand- of voor een surfvakantie. Andere toeristen houden het op een rondreis om de vele natuurlandschappen te bezichtigen. De Verenigde Staten hebben voor ieder wat wils, van blues en jazz in Chicago en St. Louis tot het gokparadijs Las Vegas en de Everglades in Florida.

Indien u uw huurwagen via onze Nederlandse autoverhuurwebsite boekt bent u verzekerd van het breedste aanbod tegen de laagste prijs dankzij onze samenwerking met grote internationale en lokale autoverhuurmaatschappijen zoals Dollar, Fox Rent en Sixt. Bovendien kan u uw wagen ophalen aan een van de vele afhaal- en afzetplaatsen in verhuurkantoren in de verschillende staten, waaronder de luchthavens van Denver, New York, Las Vegas, Washington en Los Angeles.

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan