Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Verenigd Koninkrijk Autoverhuur

Het Verenigd Koninkrijk omvat Engeland, Noord-Ierland, Wales en Schotland, met elk hun eigen unieke karakter, cultuur en traditie. Waar uw reis u ook brengt, een huurwagen is nooit een overbodige luxe om de verspreide landschappen en steden gemakkelijk te verkennen. In slechts drie eenvoudige stappen reserveert u via onze Nederlandse autoverhuurdienst de wagen van uw keuze, zodat u bij aankomst in het Verenigd koninkrijk meteen kan verderreizen!

Het Engelse erfgoed laat sporen na over de hele wereld, wat van Engeland een populaire reisbestemming maakt. Historische trekpleisters zijn onder meer Cambridge, Nottingham, Yotk, Brighton en Oxford. Erg populair bij toeristen – en na Londen de meest bezochte stad in Engeland – is Manchester. In Noord-Ierland is het toerisme eveneens aan een opmars begonnen dankzij de indrukwekkende culturele festivals en tradities, het rustige landelijke leven en de typische Ierse pubs waar u kan genieten van een pint. Veel reizigers zakken af naar Schotland, ten noorden van Engeland, om te genieten van de rust en kalmte van de natuurlijke omgeving. Schotland biedt eveneens een brede waaier aan historische sites en gebouwen die de Schotse geschiedenis voor u uit de doeken doen. Hetzelfde geldt voor Wales, waar het Museum of Welsh Life, de vele kastelen en de prachtige uitgestrekte landschappen steeds meer toeristen aantrekken.

Om al het moois dat het Verenigd Koninkrijk u te bieden heeft te verkennen kan u bij ons uw huurwagen reserveren in slechts drie eenvoudige stappen. Wij bieden u het breedste assortiment aan modellen en merken aan en doen dit bovendien aan de laagste prijs dankzij onze samenwerking met de internationale bemiddelende autoverhuurorganisatie VIP Cars, die u de voordeligste deals garandeert!

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan