Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Venetië Luchthaven Autoverhuur

De luchthaven van Venetië – Venice Marco Polo Airport – ligt in Tessera, 8 kilometer van Venetië. Jaarlijks passeren er zo’n 8,5 miljoen passagiers in Marco Polo. Het is hiermee de vierde drukste luchthaven in Italië. Onder meer Arkefly, Brussels Airlines, KLM en Lufthansa organiseren vluchten van en naar Venetië.

Marco Polo omvat één terminal die bestaat uit drie verdiepingen. Reizigers komen aan op het gelijkvloers en vertrekken vanaf de eerste verdieping. Zoals alle luchthavens biedt ook Venetië haar passagiers de nodige faciliteiten en diensten, waaronder openbare telefoons, een draadloze internetverbinding, geldautomaten en een wisselkantoor, conferentieruimtes en VIP Lounges. Naast het Wi-Fi netwerk vindt u in de terminal eveneens internetkiosks. Voor of na uw vlucht kan u bovendien gezellig shoppen in Marco Polo of lunchen/dineren in een van de vele restaurantjes en bars.

In de luchthaven bevinden zich eveneens zes grote internationale autoverhuurmaatschappijen: Sixt, Alamo, Hertz, Avis, Europcar en Budget. U kan de wagen van uw keuze uit ons ruime assortiment reserveren via slechts drie eenvoudige stappen. Dankzij onze samenwerking met VIP Cars bent u overigens verzekerd van de voordeligste deals en de beste voorwaarden!

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan