Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Vancouver Luchthaven Autoverhuur

De internationale luchthaven van Vancouver bevindt zich in Richmond, British Columbia, op zo’n 12 kilometer van het stadscentrum van Vancouver. Na de luchthaven Toronto Pearson is Vancouver de drukste in Canada, met 17 miljoen passagiers per jaar. De luchthaven biedt vluchten binnen Canada en naar Europa, Azië, de Verenigde Staten, Mexico en Oceanië. Vancouver is een hub voor Air Canada, Air Canada Express, Air Canada Jazz en Air Transat.

De luchthaven biedt haar passagiers een brede waaier aan diensten en faciliteiten. U vindt er vele winkels, belastingsvrije shops, restaurantjes en bars, bankautomaten, wisselkantoren, een kapel, een kinderspeelruimte, een medisch centrum, lounges, hotels, conferentieruimtes, postkantoren en veel meer. Over het gehele luchthavengebouw is er bovendien een gratis draadloze internetverbinding beschikbaar.

Er zijn op het terrein ook autoverhuurmaatschappijen aanwezig, op het gelijkvloers van de parking, net buiten de terminal. De maatschappijen met een kantoor in de luchthaven zijn National/Alamo, Budget, Avis, Dollar/Thrifty en Hertz. U kan op voorhand de wagen van uw keuze reserveren uit het brede assortiment dat wij u aanbieden, dankzij onze samenwerking met deze maatschappijen en met VIP Cars, een intermediaire autoverhuurorganisatie. Bij ons bent u bovendien verzekerd van de laagste prijzen op de markt en van de beste autoverhuurdeals.

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan