Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Turkije Autoverhuur

Turkije is een populaire bestemming voor strandvakanties en voor historisch- en cultuurtoerisme, met als massatrekpleister de hoofdstad Istanboel. Turkije bevindt zich op de Aziatische grens en slechts het westelijk deel van Istanboel en Turkije behoren tot Europa. Het is het ideale land om naartoe te reizen voor uw familievakantie, voor de stranden en kusten, voor cruises, om te genieten van de festivals en evenementen, voor het dynamische stads- en nachtleven en voor religieuze reizen.

In Istanboel vindt u een mix van Aziatische en Europese invloeden terug. Daarenboven biedt het stadsbeeld zowel klassieke Byzantijnse en Ottomaanse als moderne architectuur en monumenten. Enkele voorbeelden zijn de Sultan Ahmetmoskee, de Basilica Cisterne, de Grote Bazaar en Cevahir, het grootste winkelcentrum van Europa.  Aan de Middellandse zee ligt de havenstad Marmaris, waar u kan genieten van cruises en boottochten tegen een achtergrond van een groen berglandschap. Antalya ligt eveneens aan de kust en omvat enkele prachtige stranden. Bovendien is het de ideale plek om kennis te maken met de Turkse cultuur en traditie, bijvoorbeeld aan de triomfboog de Hadrianuspoort.

Om uw reis in Turkije vlot en eenvoudig te doen verlopen is een wagen aangewezen. U kan via onze Nederlandse autoverhuurwebsite de huurwagen van uw keuze vooraf reserveren zodat u na aankomst in Turkije onmiddellijk kan verderreizen. Bovendien bent u bij ons steeds verzekerd van de laagste prijzen en de beste voorwaarden dankzij onze samenwerking met de internationale bemiddelende autoverhuurorganisatie VIP Cars.

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan