Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Tsjechië Autoverhuur

De grootste toeristentrekpleister in Tsjechië is de hoofdstad Praag. In het centrum van de ‘gouden stad’ vindt u het 9de eeuwse Kasteel van Praag dat de geschiedenis van de stad inluidt. Het is wereldwijd het oudste middeleeuwe kasteel. Over heel Praag bevinden zich verder gebouwen en monumenten van de daaropvolgende eeuwen en architectuurstijlen, van de pre-romaanse tot de gotische stijl. Praag is ook erg populair als uitgaansstad, met een betaalbaar en bruisend nachtleven dat jongeren van over de hele wereld aantrekt.

Naast Praag biedt Tsjechië ook de mogelijkheid tot het beoefenen van sporten zoals skiën en trekking, onder meer in het Bohemer Woud op de grens met Duitsland en in het Reuzengebergte op de grens met Polen. Wenst u Tsjechië van kortbij te ervaren, maar heeft u geen zin in de drukte van Praag? Bezoek dan de tweedegrootste stad Brno en geniet van de Tsjechische charme, de oude gebouwen en het gezellige stadscentrum. Indien u wil uitrusten kan u dan weer terecht in de kuuroorden van Carlsbad. Ook deze stad biedt u de typische Tsjechische architectuur en omgeving, ditmaal aan de Teplavallei, met warmwaterbronnen en technieken om uw lichaam te zuiveren en te ontspannen. Andere populaire bestemmingen in Tsjechië zijn onder meer Marianske Lazne, Znojmo, Ceske Budejovice en Cesky Krumlov.

Geniet zonder zorgen van al wat Tsjechië te bieden heeft door vooraf uw huurwagen te reserveren. Via onze website boekt u uw wagen in slechts drie stappen en bovendien bent u verzekerd van de laagste prijs en de beste voorwaarden! U kan uw wagen ophalen op meer dan honderd locaties, waaronder in Praag, Brno, Plzen, Karlovy Vary en Ceske Budejovice. , zodat u bij aankomst in Duitsland meteen uw reis kan verderzetten in de wagen van uw keuze.

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan