Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Townsville Luchthaven Autoverhuur

De luchthaven van Townsville bevindt zich in de wijk Garbutt, op 6 kilometer van het stadscentrum van Townsville. Het is een regionale luchthaven die enkel binnenlandse vluchten aandoet, onder meer naar Darwin, Brisbane, Sydney en Cairns. Er worden jaarlijks zo’n 1,5 miljoen passagiers bediend in Townsville. Beide terminals bevinden zich in hetzelfde gebouw, met de internationale in de zuidelijke hal en de binnenlandse in de noordelijke hal.

Passagiersdiensten in de terminals bestaan uit bankautomaten, babyzorgfaciliteiten, openbare toiletten en lounges om te relaxen terwijl u wacht op uw vlucht. U heeft bovendien in de volledige luchthaven toegang tot het draadloze internetnetwerk. In Newslink kan u terecht voor uw last-minute geschenkaankopen of voor tijdschriften, boeken en magazines. Voor een hapje en een drankje kan u BLD of Aromas Cafe binnenstappen.

Er zijn in het Townsville luchthavengebouw vijf autoverhuurmaatschappijen aanwezig: Avis, Europcar, Thrifty, Hertz en Budget. U kan de wagen van uw keuze bij een van deze maatschappijen reserveren via ons eenvoudige online boekingssysteem. Dankzij ons partnerprogramma met de intermediaire organisatie VIP Cars bent u bovendien steeds verzekerd van de laagste prijs op de markt en de beste voorwaarden voor uw huurovereenkomst!

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan