Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Toronto Luchthaven Autoverhuur

De internationale luchthaven van Toronto – Toronto Pearson – is de drukste en grootste luchthaven in Canada, met meer dan 30 miljoen passagiers per jaar. Ze bevindt zich in Mississauga, Ontario op ongeveer 20 kilometer van het stadscentrum van Toronto. De luchthaven vormt een hub voor Air Canada, CanJet, Air Transat, WestJet en Sunwing Airlines. Het is de grootste hub voor Air Canada en vormt daardoor een belangrijke luchthaven in de Star Alliance.

In de luchthaven vindt u alle standaard passagiersfaciliteiten, van bankautomaten en wisselkantoren tot sanitaire voorzieningen. Verder zijn er voorzieningen voor mensen met een functiebeperking, een verloren voorwerpenruimte en een gratis draadloze internetverbinding. De luchthaven biedt ook een brede waaier aan winkels, restaurantjes en bars, dus of u nu last-minute aankopen moet doen, uw honger wil stillen of wil genieten van een smakelijke koffie, in Pearson vindt u het allemaal!

Aan beide terminals bevinden zich kantoren van voorname autoverhuurmaatschappijen (Avis, Budget, Dollar Thrifty, Enterprise Rent-A-Car, Hertz en Alamo), te vinden in de parkeergarages. Dankzij onze samenwerking met deze grote internationale maatschappijen zijn wij in staat u het breedste aanbod aan huurwagens voor te leggen, terwijl u steeds verzekerd bent van de laagste prijs op de markt. Bovendien garanderen wij u de beste huurvoorwaarden en de voordeligste deals, ondersteund door ons partnerprogramma met de intermediaire autoverhuurorganisatie VIP Cars.

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan