Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Thessaloniki Luchthaven Autoverhuur

De Luchthaven Thessaloniki Makedonia bevindt zich in de gemeente Mikra op zo’n 15 kilometer van het stadscentrum van Thassaloniki. Met ongeveer 4 miljoen passagiers per jaar is Thassaloniki Makedonia de derde drukste luchthaven in Griekenland en de grootste luchthaven in overheidshanden. Onder meer EasyJet, British Airways, Germanwings en Astra Airlines bieden vluchten van en naar Thessaloniki.

De luchthaven omvat slechts één terminal met drie verdiepingen. Op de eerste verdieping vind u het winkelcentrum terug met naast winkels en belastingsvrije shops ook wachtruimtes en bars. U vindt in Thessaloniki Makedonia koffiehuisjes, tabakswinkels, luxeproducten en kledij, postkantoren, bankautomaten en alle andere standaard passagiersfaciliteiten. Er zijn ook twee lounges aanwezig: Aegean Club Lounge van maatschappij Aegean Airlines en CIP Lounge van maatschappij Olympic Air.

In de luchthaven vindt u ook grote internationale autoverhuurmaatschappijen terug, waaronder Avis, Europcar, Hertz en Sixt. U kan op voorhand de wagen van uw keuze reserveren uit het brede assortiment dat wij u aanbieden, dankzij onze samenwerking met deze maatschappijen en met VIP Cars, een intermediaire autoverhuurorganisatie. Bij ons bent u bovendien verzekerd van de laagste prijzen op de markt en van de beste autoverhuurdeals.

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan