Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Thailand Autoverhuur

Thailand is een populaire vakantiebestemming dankzij het warme klimaat, de prachtige stranden en eilanden, de historische sites en monumenten waaronder de meest indrukwekkende boeddhistische tempels en de aangrijpende natuurlandschappen. Dit alles trekt, samen met het bruisende nachtleven in de Thaise steden, de vele winkelmogelijkheden en de uitstekende gastronomie, toeristen aan van over de hele wereld.

De hoofdstad Bangkok is een van de populairste reisbestemmingen ter wereld. U vindt er prachtige tempels en historische architectuur tegen een metropolisch stadsbeeld met moderne winkelcentra. Verder is de gastronomie in Bangkok uitstekend, zodat u met volle teugen van de Thaise keuken kan genieten. Ook voor de uitgaande jeugd is de hoofdstad een ideale bestemming, met enkele van de beste dansclubs ter wereld. Een andere feeststad is Phuket dat enkele van de meest populaire stranden in Azië omvat. In Chiang Mai kan u dan weer terecht voor de honderden klassieke tempels en avontuurlijke sporten zoals rafting. Voor de beste visgerechten zakt u best af naar het thuisfront van het Thaise koningshuis Hua Hin, op slechts drie uur van Bangkok. Andere bezienswaardigheden in dit gezellige dorp aan de Thaise kust zijn onder meer de nachtmarkt en de prachtige zandstranden.

Maak het uzelf gemakkelijk en reserveer een huurwagen zodat u bij aankomst in Thailand meteen uw reis kan verderzetten. Geniet van de ongelooflijke omgevingen en steden vanuit de wagen van uw keuze en dit gegarandeerd aan de laagste prijs en onder de beste voorwaarden, dankzij ons partnerprogramma met de intermediaire autoverhuurorganisatie VIP Cars.

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan