Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Sidney Luchthaven Autoverhuur

De luchthaven van Sidney, Sidney (Kingsford-Smith) Airport, bevindt zich in de wijk Mascot. Er zijn drie terminals, waarvan een internationale met meer dan 40 bestemmingen over de hele wereld. Sidney is de drukste luchthaven van Australië en vormt een hub voor Jetstar Airways, Regional Express Airlines, Virgin Australia, Tiger Airways Australia en Qantas.

De luchthaven biedt heel wat passagiersfaciliteiten. Zo zijn er apotheken en een medisch centrum, een gebedsruimte, ontmoetingsruimtes, openbare telefoons, internetkiosken, mobiele telefonie, gratis Wi-Fi (in terminals 1 en 2), bankautomaten, wisselkantoren en postkantoren. Om zich te ontspannen kan u terecht in het massagesalon in terminal 1 of in de lounges van de luchtvaartmaatschappijen. Verder is er ook een breed aanbod aan winkels te vinden, van belastingsvrije shops tot souvenirs, boeken, kledij en luxeartikelen en een verscheidenheid aan restaurantjes, bars en koffiehuisjes.

Er zijn in de luchthaven van Sidney zes autoverhuurmaatschappijen aanwezig. Dankzij onze samenwerking met deze en meer maatschappijen hebben wij het breedste aanbod aan huurwagens en dit aan de beste prijs en onder de beste voorwaarden, zodat u steeds verzekerd bent van de beste deal. Reserveer u wagen vooraf via onze autoverhuurdienst en reis na aankomst in Sidney zorgeloos verder!

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan