Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Stockholm Luchthaven Autoverhuur

De internationale luchthaven van Stockholm – Stockholm Arlando Airport – bevindt zich in de gemeente Sigtuna, op 37 kilometer van het stadscentrum van Stockholm. Arlando is één van de vier luchthavens die Stockholm bedienen. Het is de grootste en drukste luchthaven van Zweden met 19 miljoen passagiers per jaar. Er worden onder meer vluchten georganiseerd van en naar Amsterdam, Brussel, München en Frankfurt.

Stockholm Arlando omvat vier terminals: Terminals 3 en 4 verzorgen binnenlandse vluchten en in Terminals 2 en 5 kan u terecht voor internationale vluchten. De luchthaven biedt in het terminalgebouw bovendien verscheidene passagiersdiensten en -faciliteiten aan. Er zijn postkantoren, een DHL-kantoor, geldautomaten, wisselkantoren, speelruimtes voor kinderen, openbare telefoons, internetkiosken en een kosteloze draadloze internetverbinding. Er is ook een winkelcentrum aanwezig in Stockholm Arlando: in ‘Sky City’ vindt u tientallen winkels, restauranten en bars waar u terecht kan terwijl u wacht op uw vlucht.

Er zijn vijf autoverhuurmaatschappijen te vinden in de luchthaven: Avis, Budget, Hertz, Europcar en Sixt. U kan via Autoverhuur Globaal vooraf uw wagen reserveren door uw keuze te maken uit het ruime aanbod dat wij u door ons partnerprogramma met de intermediaire autoverhuurorganisatie VIP Cars kunnen aanbieden. Daarenboven geniet u bij ons gegarandeerd van de beste voordelen en de laagste prijs op de markt!

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan