Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Split Luchthaven Autoverhuur

In de luchthaven van Split, ook weleens Resnik Airport genoemd, passeren jaarlijks meer dan een miljoen passagiers, wat het de derde drukste luchthaven van Kroatië maakt. Ze is net zoals de luchthavens van Dubrovnik en Zagreb een hub voor Croatia Airlines. Daarnaast organiseren onder meer EasyJet, Transavia, Lufthansa en Condor vluchten van en naar Split.

In de terminal vindt u standaard passagiersfaciliteiten zoals wisselkantoren, banken en een bagage inpakservice. Op het gelijkvloers is er eveneens een Mini Market met Kroatische streekproducten en souvenirs. Bovendien heeft Split een uitgebreide belastingsvrije zone met een aanbod gaande van tabak en alcoholische dranken tot luxeproducten en speelgoed. Uiteraard kan u voor of na uw vlucht ook genieten van een lekkere maaltijd in de aanwezige restaurants of u kan relaxen in de luxueuze Business Lounge.
Er zijn in de luchthaven van Split ook meerdere autoverhuurmaatschappijen aanwezig. U kan via Autoverhuur Globaal vooraf de wagen van uw keuze reserveren. Dankzij onze samenwerking met grote lokale en internationale maatschappijen en met de autoverhuurorganisatie VIP Cars kan u uw keuze maken uit een ruim aanbod en bent u steeds verzekerd van de laagste prijs en de beste voorwaarden.

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan