Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Spanje Autoverhuur

Spanje ligt in het zuiden van Europa aan de Middellandse Zee en neemt zo’n 80% van de oppervlakte van het Iberische schiereiland in. Het is één van de populairste vakantiebestemmingen ter wereld en trekt iedere zomer een groot aantal internationale reizigers aan. Spanje is ideaal voor zon-zee-strandvakanties dankzij het warme klimaat en de gunstige ligging aan de Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee. Onder meer Playa del Ingles, Benidorm, Puerta Del Carmen en Salou zijn veel bezochte strandlocaties. Ook de Spaanse eilanden – denk aan Ibiza, Mallorca – lokken veel toeristen naar hun kusten.

Maar Spanje is naast een strandvakantiebestemming ook een bron van culturele verrijking en haar steden bieden voor ieder wat wils. Onder meer Barcelona en Madrid zijn veel bezochte steden met vele historische en culturele trekpleisters. In contrast daartegenover staat Santiago de Compostella, dat voornamelijk christelijke bedevaarders aantrekt en een internationale mijlpaal voor religie is. Andere toeristische attracties zijn onder meer de Romeinse aquaducten en tempels, de Arabische ruïnes, de middeleeuwse architectuur, de moskeeën en de moderne architectuur in de steden die de rijke Spaanse geschiedenis illustreren. Spanje biedt bovendien mogelijkheden voor landelijk toerisme met haar Castiliaans laagland, de Vallei in Ordesa en het Park Picos de Europa, een nationaal natuurpark.

Maak het uzelf eenvoudig om al deze streken te ontdekken door op voorhand een wagen te huren via onze Nederlandse autoverhuurwebsite. Bij ons bent u verzekerd van de laagste prijs en de beste voorwaarden dankzij ons partnerprogramma met VIP Cars, een intermediaire autoverhuurwebsite, en door onze samenwerking met autoverhuurmaatschappijen zoals Ibercar, Sixt, Goldcar en Alamo.

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan