Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Slovenië Autoverhuur

Slovenië ligt in Centraal-Europa en grenst aan de Alpen, de Middellandse Zee, Oostenrijk, Kroatië, Hongarije en Italië. Naast de Julische en Kamnische Alpen biedt Slovenië ook een prachtig zicht op de karstlanschappen met grotten en ondergrondse rivieren. Naast de uitstekende wintersportmogelijkheden in het berglandschap kan u er eveneens rondtrekken, kajakken, vissen en meer. Slovenië is ook een populaire bestemming voor landelijk toerisme. In Podcetrtek bijvoorbeeld kan u het kasteel en het Olimje Klooster bezoeken terwijl u geniet van de natuurlijke en rustgevende landschappen.

De hoofdstad en tevens grootste stad van Slovenië, Ljubljana, is een stad boordevol cultuur. Door haar kleurrijke geschiedenis zijn er gebouwen en monumenten terug te vinden die stammen uit verschillende beschavingen. Zo kan u de oude Romeinse nederzetting Emona bezichtigen of het middeleeuwse stadscentrum met barokke architectuur. Andere populaire bestemmingen in Slovenië zijn onder meer Kranjska Gora in de Julische Alpen, dat aan al uw wintersportverlangens voldoet, het sprookjesachtige Kasteel van Bled, de karstlandschappen in Postonja, het aan het strand gelegen Koper en middeleeuwse steden zoals Ptuj, Škofja Loka en Piran.

Twijfel niet langer en reserveer uw wagen om het prachtige Slovenië mee te verkennen nu via onze Nederlandse autoverhuurwebsite. U geniet bij ons steeds van de beste voordelen, de laagste prijs en de voordeligste voorwaarden dankzij ons partnerprogramma met VIP Cars, een intermediaire autoverhuurorganisatie. Bovendien staat onze klantenservice 24/7 klaar om u verder te helpen met uw zoektocht naar de ideale wagen om het beste van Slovenië te ervaren!

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan