Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Santiago Luchthaven Autoverhuur

De internationale luchthaven van Santiago – de Arturo Merino Benítez Airport – ligt in Pudahuel, op 15 kilometer afstand van het stadscentrum van Santiago. Het is de drukste luchthaven in het land en de zesde drukste in Zuid-Amerika, met jaarlijks zo’n 12 miljoen passagiers. Santiago biedt vluchten aan binnen Centraal- en Zuid-Amerika en naar Europa, de Verenigde Staten, Canada, de Carribische Eilanden en Oceanië.

Het terminalgebouw heeft vier niveaus. Op de derde verdieping kan u terecht voor een hapje en een drankje in de vele restaurantjes en bars. Een niveau lager vindt u naast restaurants ook belastingsvrije winkels. In de terminal vindt u eveneens meer praktische passagiersfaciliteiten zoals verzekeringskantoren en reisagentschappen, wisselkantoren, apotheken, bankautomaten, openbare telefoons en internetaansluitingen. Er zijn ook vijf VIP ruimtes in Arturo Merino Benítez, waar u zich kan ontspannen weg van de drukte in de openbare ruimtes.

Op het eerste niveau vindt u maar liefst 7 autoverhuurmaatschappijen terug: Alamo, Avis, Europcar,Budget, Hertz, Econorent en Rosselot. U kan via onze autoverhuurwebsite vooraf de wagen van uw keuze reserveren. Dankzij onze samenwerking met grote lokale en internationale maatschappijen en met de autoverhuurorganisatie VIP Cars kan u uw keuze maken uit een ruim aanbod en bent u steeds verzekerd van de laagste prijs en de beste voorwaarden.

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan