Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Rusland Autoverhuur

De meeste toeristen trekken naar Rusland om de brede waaier aan cultuur te verkennen, in steden zoals Moskou en Sint-Petersburg. Daarenboven bloeit in Rusland ook het natuurtoerisme en reizigers bezoeken steeds vaker de vele badplaatsen aan de Zwarte Zee. Bezoek Rusland eenvoudigweg door u te verplaatsen met een huurwagen, zodat u zelf de ‘Gouden Ring’ stedenroute kan volgen of op eigen tempo de Russische schoonheid kan verkennen.

De Russische hoofdstad Moskou reikt u een mix van moderniteit en geschiedenis aan, met eigentijdse architectuur die in contrast staat met het Kremlin, de Porkovkathedraal, Lenin’s Mausuleom en het Rode Plein. Om tot rust te komen kan u terecht in het charmante Gorkipark, een amusementspark met seizoensgebonden entertainment en bezienswaardigheden.

Sint-Petersburg is de tweede grootste stad in Rusland en heeft minstens zoveel te bieden als Moskou. Onder meer de Kazan Kathedraal, de Izaäkkathedraal, het wereldberoemde Hermitagemuseum en het Winterpaleis aan de oever van de Neva lokken een groot aantal reizigers naar Sint-Petersburg. Irkutsk is een andere belangrijke Russische grootstad met een groot cultureel kapitaal en Sochi is de grootste badplaats aan de 'Russische Rivièra’, waar u kan genieten van het gematigde klimaat aan de Zwarte Zee en vlakbij het Kaukasusgebergte.

Om te reizen in het grootste land ter wereld is het aangewezen om over een wagen te beschikken. In slechts drie eenvoudige stappen reserveert u bij ons de wagen van uw keuze uit het brede assortiment aan huurwagens, dankzij ons partnerprogramma met de intermediaire autoverhuurorganisatie VIP Cars. Bovendien bent u bij ons steeds verzekerd van de laagste prijs en de beste voorwaarden!

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan