Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Rome Luchthaven Autoverhuur

De internationale luchthaven van Rome – Leonardo da Vinci-Fiumicino of Rome Fiumicino – bevindt zich op 35 kilometer van het stadscentrum en het is de drukste luchthaven in Italië. Er worden jaarlijks meer dan 37 miljoen passagiers ontvangen in Rome Fiumicino, wat het in de top 25 van drukste luchthavens ter wereld brengt. Onder meer Brussels Airlines, British Airways, Easyjet, KLM en Lufthansa vliegen van en naar Rome.

De luchthaven omvat drie terminals. Binnenlandse vluchten vertrekken vanaf Terminal A, Terminal C is verantwoordelijk voor overzeese vluchten en Terminal B doet zowel binnenlandse als internationale vluchten aan. In de terminals zijn verscheidene passagiersfaciliteiten aanwezig, waaronder bankautomaten, conferentieruimtes, een wisselkantoor en een brede waaier aan winkels, restaurantjes en koffiehuisjes waar u terecht kan voor of na uw vlucht.

Er zijn in Rome Fiumicino maar liefst tien autoverhuurmaatschappijen aanwezig, waaronder Avis, Budget, Europcar, Avis en Maggiore. Dankzij onze samenwerking met zulke grote lokale en internationale maatschappijen zijn wij in staat u het breedste aanbod aan huurwagens voor te leggen, terwijl u steeds verzekerd bent van de laagste prijs op de markt. Bovendien garanderen wij u de beste huurvoorwaarden en de meest voordelige deals, ondersteund door ons partnerprogramma met de intermediaire autoverhuurorganisatie VIP Cars.

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan