Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Quebec Luchthaven Autoverhuur

De internationale luchthaven van Quebec City – Jean Lesage International Airport genoemd, naar de voormalige eerste minister van Quebec – bevindt zich in Sainte-Foy op 11 kilometer van Quebec City. Na de luchthaven Montreal-Trudeau is het de drukste luchthaven in de provincie van Quebec. De luchthaven verzorgt vluchten van en naar bestemmingen in Canada, de Verenigde Staten, Europa, Centraal-Amerika, Mexico en het Caribische gebied.

Er zijn in Jean Lesage heel wat passagiersfaciliteiten en –diensten te vinden. Zo zijn er onder meer opbergruimtes, VIP lounges, informatiecentra, kinderspeelruimtes, conferentiezalen, bankautomaten, wisselkantoren en een gratis draadloze internetverbinding aanwezig. Er zijn ook belastingsvrije shops en een brede waaier aan winkels te vinden in de luchthaven. Wacht u liever op uw vlucht met een hartige hap en een drankje, dan kan u terecht in de vele restaurantjes, koffiehuisjes en bars verpreid over het luchthaventerrein.

Autoverhuurtmaatschappijen Avis, Budget, Hertz, National/Alamo en Enterprise hebben allen een kantoor in Jean Lesage, op het gelijkvloers van het administratieve gebouw. U kan de wagen van uw keuze uit ons ruime assortiment reserveren via slechts drie eenvoudige stappen. Dankzijonze samenwerking met VIP Cars bent u overigens verzekerd van de voordeligste deals en de beste voorwaarden!

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan