Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Puerto Rico Autoverhuur

De natuurlijke schoonheid, de prachtige stranden, het aangename warme klimaat en de historische gebouwen en sites in Puerto Rico lokken het hele jaar door een groot aantal toeristen naar het Caraïbische eiland. Het eiland is nog geen 9000 km² groot in oppervlakte en toch biedt het een indrukwekkende verscheidenheid aan landschappen, met de hoofdstad San Juan en de stranden in het noorden, bergen in het centrum en het zwoele, culturele zuiden. Een wagen is ideaal om u te verplaatsen tussen alle bezienswaardigheden die u tijdens uw vakantie wil bezichtigen.

In de hoofdstad San Juan vindt u een mix van strandtoerisme en historisch toerisme. De architectuur in de met blauwe kasseien geplaveide Oude Stad dateert uit het Spaanse regime en staat in contrast met de 20ste eeuwse art deco gebouwen die u in de rest van San Juan kan terugvinden. Een andere populaire vakantiebestemming is het eiland Viques, dat gepromoot wordt als een niet-commercieel gebied dat niet overheerst wordt door toeristische activiteiten. Andere trekpleisters in Puerto Rico zijn Rincon, Fajardo, Humacao, Aguadilla, Culebra en Luquillo.

Boek uw huurwagen via onze Nederlandse autoverhuurwebsite en wees verzekerd van het breedste aanbod aan de meest voordelige prijzen. Dankzij ons partnerprogramma met de intermediaire autoverhuurorganisatie VIP Cars en door onze samenwerking met de grootste internationale en lokale verhuurmaatschappijen – zoals Alamo, Sixt en Thrifty – kunnen wij u bovendien de beste voorwaarden en exclusieve voordelen aanbieden. Aarzel niet langer en reserveer uw wagen nu zodat u bij aankomst in Puerto Rico onmiddellijk kan genieten van de schoonheid die het eiland u te bieden heeft!

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan