Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Praag Luchthaven Autoverhuur

De luchthaven van Praag-Ruzyne – Václav Havel Luchthaven – ligt in de wijk Ruzyne, op 10 kilometer van het stadscentrum van Praag. Ze vormt onder meer een hub voor Czech Airlines, Smart Wings en de lagekostenmaatschappij Wizz Air. Het is de grootste en drukste Tsjechische luchthaven, met meer dan 11,5 miljoen passagiers per jaar. Er worden onder meer vluchten van en naar Amsterdam, Brussel en Frankfurt aangeboden.

De luchthaven omvat twee passagiersterminals, Terminal 1 en Terminal 2. In beide terminals vindt u kiosken waar u zichzelf kan inchecken. Er zijn verder ook diensten voor andersvaliden, een medisch centrum, banken en geldautomaten, wisselkantoren, een apotheek en een postkantoor aanwezig. Andere diensten in Václav Havel zijn de luxueuze VIP Lounges, de luchthavenbioscoop, kosteloze toegang tot de draadloze internetverbinding en een Rest & Fun Center met onder meer een internetcafé, privé mini-lounges en douches.

Er zijn in Václav Havel maar liefst negen autoverhuurmaatschappijen aanwezig, waaronder Hertz, Europcar en Dvorak. Dankzij onze samenwerking met zulke grote lokale en internationale maatschappijen zijn wij in staat u het breedste aanbod aan huurwagens voor te leggen, terwijl u steeds verzekerd bent van de laagste prijs op de markt. Bovendien garanderen wij u de beste huurvoorwaarden en de meest voordelige deals, ondersteund door ons partnerprogramma met de intermediaire autoverhuurorganisatie VIP Cars.

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan