Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Portugal Autoverhuur

Portugal is een populaire vakantiebestemming door de aanwezigheid van de Algarve, de meest bezochte Portugese stranden, maar ook het inlandse toerisme neemt meer en meer toe. De laatste tijd is de hoofdstad Lissabon de nummer één toeristentrekpleister in Portugal en ook steden zoals Porto, Noord-Portugal en Madeira kunnen op een groot reizigersaantal rekenen. Om te kunnen genieten van alles wat Portugal te bieden heeft is het aangewezen om over een wagen te beschikken. Via onze Nederlandse autoverhuurwebsite reserveert u in drie eenvoudige stappen de huurwagen van uw keuze die u bij aankomst in Portugal meteen kan afhalen op één van de vele beschikbare autoverhuurlocaties.

De hoofdstad en tevens grootste stad van Portugal is Lissabon, een metropool met een rijke geschiedenis die zich in het stadsbeeld weerspiegelt. Onder meer de Kathedraal van Lissabon, het Aguas Livres Aquaduct, Bairro Alto en de vele kastelen en musea lokken een groot aantal toeristen naar de wereldstad. Maar ook Lissabon’s moderne kant met het door Santiago Calatrava ontworpen Gare do Oriente, de moderne bruggen over de Tagus en meer algemeen de overvloed aan winkelmogelijkheden en moderne restaurantjes laten de reiziger niet onberoerd. Andere populaire reisbestemmingen in Portugal omvatten Alentejo, Albufeira en Lagos.

Reserveer via onze boekingssite uw ideale huurwagen op één van de vele verhuurlocaties in Portugal en zet uw reis na aankomst meteen zorgeloos verder. Inbegrepen in uw huurprijs zijn onder meer een aansprakelijkheidsverzekering, een luchthavenvergoeding, wegenfondsbelastingen, lokale omzetbelasting (BTW), een diefstalverzekering en een schadeverzekering.

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan