Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Porto Luchthaven Autoverhuur

De Internationale Luchthaven van Porto - Francisco Sá Carneiro – ligt op 11 kilometer van het stadscentrum van Porto. Na de luchthaven van Lissabon Portela is het de drukste in Portugal, met 6 miljoen passagiers per jaar. De luchthaven is belangrijk voor lagekostenmaatschappij Ryanair en voor TAP Portugal. Andere maatschappijen die van en naar Porto vliegen zijn onder meer Brussels Airlines, EasyJet, Lufthansa, Luxair en Transavia.

In het luchthavengebouw wordt er voor passagiers gezorgd door een uitgebreid aanbod aan diensten en faciliteiten te voorzien. In de terminals zijn er heel wat winkelgelegenheden en u kan er eveneens terecht voor een maaltijd of een snelle hap. Francisco Sá Carneiro stelt ook postkantoren, openbare telefoons en een draadloze internetverbinding ter beschikking. Verder zijn er voorzieningen voor andersvaliden, ontmoetingsruimte, informatiebalies, geldautomaten en wisselkantoren aanwezig.

Er zijn ter plaatse in Francisco Sá Carneiro ook autoverhuurmaatschappijen beschikbaar, zoals Hertz, Budget, Europcar, Guerin en National. Dankzij onze samenwerking met zulke grote lokale en internationale maatschappijen zijn wij in staat u het breedste aanbod aan huurwagens voor te leggen, terwijl u steeds verzekerd bent van de laagste prijs op de markt. Bovendien garanderen wij u de beste huurvoorwaarden en de meest voordelige deals, ondersteund door ons partnerprogramma met de intermediaire autoverhuurorganisatie VIP Cars.

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan