Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Polen Autoverhuur

Polen wordt steeds populairder als vakantiebestemming dankzij de natuurlijke omgeving en de historische steden die er aanwezig zijn. Onder meer de meren, de bergen en de Poolse kust zijn aantrekkelijk voor toeristen, net zoals Krakau, Warschau, Gdansk, Torun, Lublin en Auschwitz. Om deze en meer bezienswaardigheden te bezichtigen tijdens uw verblijf in Polen is een wagen aangewezen om uw verplaatsingen te vereenvoudigen. U kan via onze diensten zorgeloos uw wagen reserveren zodat u bij aankomst in Polen meteen kan verderreizen.

De culturele hoofdstad Warschau is een grote toeristische trekpleister. De historische sites en de Oude Stad bijvoorbeeld zijn erg populair bij reizigers, net zoals de musea en theaters die u er kan bezoeken. Ook de Oude Stad Krakau is de moeite waard, met onder meer het kasteel van Wawel, het oude marktplein met ondergronds museum, de Jodenbuurt en de Mariakerk. Krakau heeft bovendien een jong stadsbeeld met een gezellige sfeer die u naar de vele pubs en restaurantjes leidt. Vele toeristen worden aangetrokken door de prachtige stad Gdansk aan de Baltische Zee. De historische stad bevat een indrukwekkende bourgeois architectuur en vele monumenten en heeft bovendien prachtige stranden.

Reis zorgeloos en eenvoudig tussen deze en veel meer streken met de huurwagen van uw keuze en geniet van alles wat Polen u te bieden heeft. In slechts drie stappen vindt u bij ons de wagen die voldoet aan uw noden en budget en dit steeds aan de beste voorwaarden dankzij onze samenwerking met VIP Cars, een intermediaire autoverhuurorganisatie. U kan uw wagen afhalen op één van de vele autoverhuurlocaties of luchthavens in Polen zodat u na aankomst meteen kan verderreizen naar uw bestemming.

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan