Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Perth Luchthaven Autoverhuur

De internationale luchthaven van Perth omvat voornamelijk bestemmingen in Australië en in de Indische Oceaan. De luchthaven beschikt over twee terminals voor binnenlandse vluchten en over een internationale terminal die zich op 17 kilometer van Perth bevindt. Perth vormt een hub voor Alliance Airlines, Network Aviation, Skippers Aviation, Cobham en Skywest Airlines. Er worden jaarlijks meer dan 12 miljoen passagiers bediend in de luchthaven, mede dankzij de toename in budgetvluchten.

In de terminals vindt u bankautomaten en een wisselkantoor, mobiele telefonieverhuur en openbare telefoons en ontmoetingsruimtes (waarvan één op Dunreath Drive die uitkijkt op de natuurlijke omgeving van de luchthaven). In de internationale terminal en in terminal 3 hebt u bovendien toegang tot de draadloze internetverbinding. Perth biedt een brede waaier aan winkels en belastingsvrije shops, zodat u tijdens het wachten kan shoppen of last-minute geschenkartikelen kan aankopen.

Er zijn zes autoverhuurmaatschappijen te vinden in de terminals: Avis, Europcar, Redspot, Thrifty, Hertz en Budget. U kan via onze online autoverhuurdienst eenvoudig de wagen van uw keuze reserveren zodat u uw reis bij aankomst in Perth onmiddellijk kan verderzetten. Wij garanderen u bovendien de laagste prijs op de markt en de beste voorwaarden. U kan onze klantendienst 24/7 bereiken met al uw vragen of opmerkingen.

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan