Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Panama Autoverhuur

Panama is het meest zuidelijk gelegen land van Centraal-Amerika en bevindt zich ten oosten van Costa Rica en ten westen van Colombia. Panama staat bekend om haar Panamakanaal, dat de Atlantische Oceaan met de Stille Oceaan verbindt. Het toerisme in Panama is beperkt, wat het de ideale bestemming maakt om drukbezette stranden zoals die van Costa Rica te vermijden. Het is ook steeds populairder voor rugzaktoeristen.

Panama biedt heel wat mogelijkheden voor de avontuurlijke reiziger, waaronder watersporten zoals zeilen, surfen en raften aan het strand of op de bijna 500 rivieren die het landschap overheersen. Daarenboven zijn ook trektochten een goede manier om van Panama te genieten. Het berglandschap in de omgeving van de vulkaan Barú biedt bijvoorbeeld vele trekkingmogelijkheden, net zoals de Chiriqui Highlands. Op 24 kilometer van Panama Stad bevindt zich het Nationale Park Soberania dat eveneens ideaal is voor wandelingen. Naast het kanaal kan u in Panama Stad ook vele kerken en paleizen bezichtigen en genieten van de indrukwekkende skyline, het multiculturele stadsbeeld, de kuststrook en het Oude Panama met ruïnes uit de 16de eeuw. Andere bestemmingen in Panama die de moeite waard zijn, zijn onder meer het bergdorpje Boquete, het ecotoeristische Bocas del Toro en het winkelparadijs Colón.

Om niets van Panama te missen tijdens uw reis kan u het zichzelf gemakkelijker maken om van streek tot streek te bewegen met een wagen die u via onze Nederlandse autoverhuurwebsite kan reserveren. Dankzij onze samenwerking met de intermediaire autoverhuurorganisatie VIP Cars en onze internationale autoverhuurpartners kunnen wij u een brede waaier aan modellen en merken aanbieden en dit bovendien steeds aan de voordeligste prijs!

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan