Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Palermo Luchthaven Autoverhuur

De luchthaven van Palermo – Falcone Borsellino Airport – ligt in Punta Raisi, 35 kilometer van Palermo. Per jaar worden er net geen 5 miljoen passagiers vervoerd via Palermo, wat het tot een van de drukste luchthavens in Italië maakt. Onder meer Brussels Airlines, Jetairfly, Ryanair, Thomas Cook België en Transavia.com zijn luchtvaartmaatschappijen met vluchten van en naar Palermo.

Palermo heeft slechts één terminal voor al haar vluchten en diensten. Op het gelijkvloers bevindt zich de informatiebalie waar u terecht kan inzake alle informatie wat betreft Falcone Borsellino en vluchten. In de terminal vindt u ook een apotheek, Eerste Hulp, een verloren voorwerpenruimte, bankautomaten, een postkantoor en meer. U kan tijdens het wachten in Falcone Borsellino bovendien terecht in het ruime aanbod aan winkels, restaurantjes en bars om uw laatste (of eerste) aankopen te doen en een hapje te eten.

Er zijn op het terrein ook autoverhuurmaatschappijen aanwezig. U kan op voorhand de wagen van uw keuze reserveren uit het brede assortiment dat wij u aanbieden, dankzij onze samenwerking met deze maatschappijen en met VIP Cars, een intermediaire autoverhuurorganisatie. Bij ons bent u bovendien verzekerd van de laagste prijzen op de markt en van de beste autoverhuurdeals.

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan