Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Ottawa Luchthaven Autoverhuur

De internationale luchthaven van Ottawa – Macdonald-Cartier International Airport – bevindt zich in Riverside South op zo’n 10 kilometer van het stadscentrum van Ottawa. De 4,5 miljoen passagiers die jaarlijks van de diensten in Macdonald-Cartier gebruik maken zorgen ervoor dat het de zesde drukste luchthaven in Canada is. Het is een voorname haven voor Air Canada. De luchthaven heeft meerdere prijzen gewonnen voor onder meer beste luchthaven en een uitstekende klantenservice.

De terminals omvatten heel wat passagiersdiensten- en faciliteiten. U kan er tijdens het wachten terecht in het ruime aanbod aan winkels, restaurantjes en bars om uw laatste (of eerste) aankopen te doen en een hapje te eten. Verder vindt u op het terrein bankautomaten, wisselkantoren, sanitaire voorzieningen, een medisch centrum, een kapel, conferentieruimtes, een draadloze internetverbinding enzovoorts.

Tegenover het terminalgebouw vindt u de plaatselijke autoverhuurkantoren van Avis, Enterprise, Hertz, Budget en National. Dankzij onze samenwerking met al deze autoverhuurmaatschappijen kunnen wij u een brede waaier aan wagens en merken aanbieden aan de voordeligste deals. Onze klantendienst staat 24/7 tot uw beschikking om u verder te helpen met al uw vragen en opmerkingen.

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan