Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Oostenrijk Autoverhuur

In het midden van Europa vindt u Oostenrijk, grenzend aan Duitsland in het westen en Hongarije in het oosten. Oostenrijk is de perfecte bestemming voor een mix van sportieve activiteiten en een noemenswaardige dosis cultuur en geschiedenis.

Het westen van Oostenrijk is vooral voor Duitse toeristen een populaire vakantiebestemming voor wintersporten. De skigebieden zijn kleinschaliger en gezelliger dan de grote Zwitserse en dus kan u er rustig genieten van het prachtige sneeuw- en berglandschap terwijl u, op afstand van het massa-wintertoerisme, uw ski’s of snowboard bovenhaalt.

Daarnaast biedt het middeleeuwse Salzburg u een kijk op de Oostenrijkse geschiedenis terwijl u kan genieten van de natuurlijke Alpine omgeving. In de hoofdstad Wenen zijn onder meer de keizerlijke paleizen in Schönbrun en Hofburg, het Leopold Museum en andere indrukwekkende musea en de vele kerken waaronder de Stephansdom en de Jezuïetenkerk toeristische trekpleisters. Wenen is een populaire bestemming doordat het een typische oude Europese stad is die steeds meer kenmerken van een globaal centrum aanneemt.

Ontdek de Oostenrijkse natuurlandschappen en historische steden zelf met een huurwagen die u via deze website reserveert en geniet van een zorgeloze reis. Doe dit bovendien aan de laagste prijs en onder de beste voorwaarden dankzij onze samenwerking met internationale en lokale autoverhuurmaatschappijen zoals Buchbinder, Sixt en Alamo.

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan