Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Oekraïne Autoverhuur

Oekraïne is het grootste Europese land. Het is gelegen aan de Zwarte Zee en grenst met Rusland. De laatse decennia is het toerisme er aan een opmars begonnen en momenteel trekt het land jaarlijks een groot aantal toeristen aan. Kiev bijvoorbeeld, de hoofdstad en het hart van Oekraïne, lokt vele internationale reizigers naar de historische gebouwen zoals de Sint-Sofiakathedraal in een Europees geïnspireerd stadscentrum.

In de Karpaten, in het westen van het land, kan u terecht voor wintersporten zoals skiën en trekking. U kan er eveneens jagen in de uitgestrekte wouden of genieten in de spa’s met koude en warme bronnen. In het zuiden van Oekraïne kan u ontspannen aan de kust van de Zwarte Zee, waar er een warm klimaat heerst. Een populaire bestemming aan de Zwarte Zee is het Krim-schiereiland, waar u bovendien de oude ruïnes, de 19de eeuwse paleizen en villas en de grote verscheidenheid aan landschappen – van bergen en grotten tot plateaus en grasvlaktes – kanbezoeken. Andere populaire bestemmingen in Oekraïne zijn onder meer Lviv, Odessa, Kharkiv, Chernihiv, Uzhorod en Izmail.

Om zelf eenvoudig tussen steden en streken te reizen tijdens uw reis in Oekraïne is een wagen geen overbodige luxe. U kan de huurwagen van uw keuze bij ons reserveren tegen de laagste prijs en onder de beste voorwaarden dankzij onze samenwerking met VIP Cars, een intermediaire autoverhuurorganisatie, en met internationale en lokale autoverhuurmaatschappijen zoals Hertz, Budget, ARO Cars en Avis.

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan