Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Nieuw-Zeeland Autoverhuur

Reizigers begeven zich voornamelijk naar Nieuw-Zeeland voor het unieke en indrukwekkende natuurtoerisme en voor extreme sporten en avontuurtoerisme. Van stranden tot dichtbegroeide heuvels en besneeuwde bergtoppen, Nieuw-Zeeland biedt toeristen een brede waaier aan prachtige landschappen en een geweldig uitzicht op het heersende wildlife. Nieuw Zeeland bestaat voor het grootste deel uit het noordelijke en het zuidelijke eiland en het land beslaat in totaal meer dan 250000 km². Vele toeristen huren een wagen om ter plaatse grote afstanden te kunnen afleggen tussen de vele bezienswaardige gebieden.

Nieuw-Zeeland’s grootste stad Auckland biedt een zicht op de Polynesische geschiedenis en de Maori cultuur en op het 19de eeuwse leven van de kolonisten in het historische dorp Howick. Het metropolische karakter van Auckland en het contrast met de prachtige natuurlijke landschappen die er te bezichtigen zijn lokken bovendien ook steeds opnieuw een groot aantal toeristen. Ook in de hoofdstad van Nieuw-Zeeland Wellington vindt u zowel het Maori erfgoed als de 19de eeuwse architectuur terug. Wellington is een stad waar geschiedenis en moderniteit kruisen en u verwelkomen in een culturele mix die typisch is voor Nieuw-Zeeland. Andere toeristische trekpleisters zijn onder meer Rotorua, Queenstown en Christchurch.

Bezoek zelf alles wat Nieuw-Zeeland te bieden heeft en maak het uzelf gemakkelijk door vooraf een wagen te huren via onze Nederlandse autoverhuurdienst. Dankzij onze samenwerking met VIP Cars en de grootste internationale autoverhuurmaatschappijen kunnen wij u het breedste aanbod aan wagens aanbieden, en dit steeds aan de voordeligste prijs en onder de beste voorwaarden.

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan