Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Nice Luchthaven Autoverhuur

Op 7 kilometer van het centrum van Nice bevindt zich de luchthaven Nice Côte d'Azur. Na de luchthavens van Charles de Gaulle en Orly is Nice Côte d'Azur de drukste van Frankrijk. Het is eveneens een belangrijke luchthaven voor het nabijgelegen Vorstendom Monaco. Er worden jaarlijks meer dan 9 miljoen passagiers bediend in Nice Côte d'Azur. Onder meer KLM, British Airways, Ryanair, Lufthansa en Air France voorzien vluchten van en naar Nice.

De luchthaven omvat twee terminals waar er voor u passagiersdiensten en -faciliteiten voorzien worden. Praktische diensten omvatten onder meer bankautomaten, wisselkantoren, een gezondheidscentrum, internetruimtes, Wi-Fi en een ontmoetingsruimte. U kan in de luchthaven eveneens terecht om te ontspannen voor of na uw vlucht. Zo kan u winkelen in La Promenade (Nice Côte d'Azur’s winkelcentrum), een hapje eten of genieten van een koffie in de restaurantjes en bars, genieten van de kunsttentoonstellingen in terminal 1 of bezinnen in de gebedsruimte.

De luchthaven heeft een autoverhuurcentrum in de aankomsthallen van beide terminals. Maatschappijen met een kantoor ter plaatse zijn National, Hertz, Europcar, Advantage, Avis, Budet, Sixt en Libertans. Dankzij onze samenwerking met deze grote internationale maatschappijen zijn wij in staat u het breedste aanbod aan huurwagens voor te leggen, terwijl u steeds verzekerd bent van de laagste prijs op de markt. Bovendien garanderen wij u de beste huurvoorwaarden en de voordeligste deals, ondersteund door ons partnerprogramma met de intermediaire autoverhuurorganisatie VIP Cars.

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan