Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Napels Luchthaven Autoverhuur

De internationale luchthaven van Napels bevindt zich in Capodichino, op zo’n 6 kilometer van Napels. Brussels Airlines, Jetairfly, Lufthansa en Transavia.com zijn enkele van de maatschappijen die vluchten van en naar Napels organiseren. Er worden jaarlijks zo’n 5,5 miljoen passagiers ontvangen in de luchthaven.

De luchthaven van Napels omvat twee terminals, waarvan Terminal 1 passagiersvluchten voor zijn rekening neemt. U vindt in de luchthaven alle standaard passagiersfaciliteiten terug, waaronder reisagentschappen, VIP lounges, wisselkantoren en banken, postkantoren en een medisch centrum. In de aankomsthal vindt u de klantenservice en -bijstand voor al uw vragen en opmerkingen. Napels biedt u ook een ruime keuze aan winkels – van luxeproducten en mode tot streekproducten en alcoholische dranken – en eet- en drinketablissementen waar u voor of na uw vlucht terecht kan voor een hapje en een drankje.

Er zijn in Napels een tiental autoverhuurbedrijven aanwezig, waaronder bijvoorbeeld Hertz, Maggiore, Europcar, Budget en Sixt. U kan op voorhand de wagen van uw keuze reserveren uit het brede assortiment dat wij u aanbieden, dankzij onze samenwerking met deze maatschappijen en met VIP Cars, een intermediaire autoverhuurorganisatie. Bij ons bent u bovendien verzekerd van de laagste prijzen op de markt en van de beste autoverhuurdeals.

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan