Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

München Luchthaven Autoverhuur

Op 29 kilometer van het stadscentrum van München, vlakbij de gemeente Freising, bevindt zich de internationale luchthaven van München. Het is de tweede grootste luchthaven van Duitsland, na de internationale luchthaven Frankfurt am Main. Er worden jaarlijks meer dan 30 miljoen passagiers ontvangen in München, zowel voor binnenlandse als Europese en intercontinentale reizen. Onder meer KLM, Easyjet, Air Berlin, Lufthansa, British Airways en Air France vliegen via München.

Het MAC (Munich Airport Center) verbindt de twee terminals in de luchthaven van München en omvat een winkel-, een conferentie- en een recreatiecentrum. U vindt er onder meer bankautomaten, postkantoren, kerkdiensten, een kinderpark, media- en communicatietechnologie en toegang tot het draadloze internetnetwerk. Het MAC Forum werd gelijktijdig met Terminal 2 aangelegd en bevindt zich onder een transparant dak. Het Forum wordt gebruikt voor festiviteiten en happenings en is uitgestrekter dan het MAC.

In Terminal 1 (C) bevinden zich de verhuurbalies van autoverhuurmaatschappijen waaronder Sixt, Europcar, Budget en Avis. U kan via onze autoverhuurwebsite vooraf de wagen van uw keuze reserveren. Dankzij onze samenwerking met grote internationale maatschappijen en met de autoverhuurorganisatie VIP Cars kan u uw keuze maken uit een ruim aanbod en bent u steeds verzekerd van de laagste prijs en de beste voorwaarden. U brengt uw huurwagen na de afgesproken huurperiode terug naar de luchthaven, tegenover parking P26 en ten noorden van P9.

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan