Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Moskou Luchthaven Autoverhuur

De internationale luchthaven van Moskou – Luchthaven Domodedovo – is de grootste en drukste luchthaven die de Russische hoofdstad dient. Ze bevindt zich in Domodedovo op maar liefst 40 kilometer afstand van Moskou. Het is een hub voor negen luchtvaartmaatschappijen, waaronder Ak Bars Aero, RusLine, Moskovia Airlines en Ural Airlines. Onder meer Lufthansa en Brussels Airlines organiseren vluchten van en naar Moskou.

Domodedovo biedt haar passagiers een brede waaier aan diensten en faciliteiten aan in het luchthavengebouw. Er zijn speciale voorzieningen voor andersvaliden, een kapel, een moskee, business lounges en VIP diensten, een apotheek, een postkantoor, bankautomaten, wisselkantoren, informatiebalies, rokersruimtes en meer. Op de tweede verdieping van de passagiersterminal vindt u het Domodedovo Internet Center waar u tegen een vergoeding gebruik kan maken van de aanwezige computers en de internetverbinding.
Er zijn ter plaatse in Domodedovo vier autoverhuurmaatschappijen aanwezig: Hertz, Avis, Europcar en Sixt. U kan bij ons de wagen van uw keuze aan de laagste prijs reserveren. U bent bovendien steeds verzekerd van de beste voorwaarden dankzij onze samenwerking met de internationaal gereputeerde autoverhuurorganisatie VIP Cars. Boek nu via Autoverhuur Globaal en geniet van de beste deals!

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan