Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Montréal Luchthaven Autoverhuur

De internationale luchthaven van Montréal – Montréal-Pierre Elliott Trudeau International Airport – bevindt zich op het eiland van Montréal, op 20 kilometer van het stadscentrum. De terminals liggen in Dorval (de voormalige naam van de luchthaven was Montréal-Dorval). Het is de drukste luchthaven in de provincie van Quebec met meer dan 13 miljoen passagiers per jaar. De luchthaven is een hub voor Air Canada, Air Transat, CanJet en Sunwing Airlines. Er wordt vanuit Trudeau naar Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Afrika en Zuidwest-Azië gevlogen.

Trudeau biedt haar passagiers heel was diensten en faciliteiten. Er zijn banken, bankautomaten, wisselkantoren, Lost & Found ruimtes en gratis Wi-Fi. Er zijn ook twee belastingsvrije shops en een brede waaier aan winkels te vinden in de luchthaven. Wacht u liever op uw vlucht met een hartige hap en een drankje, dan kan u terecht in de vele restaurantjes, koffiehuisjes en bars verpreid over het luchthaventerrein.

De grootste autoverhuurmaatschappijen hebben een verhuurbalie in de luchthaven van Montréal, waaronder Alamo, Hertz, Thrifty en Dollar. U kan de huurwagen van uw keuze in slechts drie eenvoudige stappen vooraf reserveren via ons online boekingssysteem. Op die manier bent u verzekerd van de laagste prijs en de beste voorwaarden dankzij ons partnerprogramma met de autoverhuurorganisatie VIP Cars. Zo zijn onder meer de schadeverzekering, de diefstalverzekering en een onbeperkt aantal kilometers gewoonlijk inbegrepen in de huurprijs!

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan