Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Mexico Autoverhuur

Naast de prachtige en wereldwijd geroemde stranden omvat het Noord-Amerikaanse Mexico ook een groot aantal andere trekpleisters, waaronder de historische steden met invloeden die stammen uit de Spaanse kolonisatie van Mexico en de Indiaanse ruïnes van onder meer de Azteken. Mexico is een van de grootste landen in Amerika en een wagen is dus geen overbodige luxe om te reizen naar alle bezienswaardigheden die u wenst te bezoeken.

De gelijknamige hoofdstad van Mexico is een mix van Azteekse monumenten en een modern stadsleven. De moderne architectuur, de winkelmogelijkheden en de gezellige bars en restaurantjes staan in contrast met de ruïnes uit het meso-Amerikaanse tijdperk en de musea die de Mexicaanse geschiedenis prachtig illustreren. De grootste zon-zee-strand bestemming in Mexico is Cancun, met gouden stranden, rustige badplaatsen en grootse feesten. In Cancun vindt u eveneens overblijfselen uit Meso-Amerika, zoals de ruïines van Chichén Itzá en Tulum. In Puerto Vallarta heerst er een bruisend nachtleven, In Merida vindt u schatten die stammen uit de Maya-cultuur en in Zihuatanejo kan u ontsnappen van de drukke stranden en genieten van het rustige kleinstedelijke leven.

Reis zorgeloos tussen de Mexicaanse steden en stranden met de huurwagen van uw keuze, dankzij het brede aanbod dat wij u via VIP Cars bieden. Wij stellen bovendien alle nodige verzekeringen ter beschikking om uw vakantie zonder problemen te doen verlopen. U kan uw wagen nu reeds reserveren zodat u deze bij aankomst in de luchthaven of de stad van uw verblijf meteen kan afhalen om uw reis verder te zetten! Wij bieden onder meer afhaallocaties aan in Cabo San Lucas, Mexico Stad, Tijuana en Acapulco, dankzij onze samenwerking met grote autoverhuurmaatschappijen zoals Alamo, Thrifty en Sixt.

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan