Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Mexico Luchthaven Autoverhuur

De internationale luchthaven van Mexico – Benito Juárez International Airport – ligt in Venustiano Carranza in het federale district van Mexico en het is de drukste luchthaven in het land, met maar liefst 25 à 30 miljoen passagiers per jaar. Het is bovendien de tweede drukste luchthaven van Latijns Amerika wat passagiersaantallen betreft, met de internationale luchthaven van São Paulo op de eerste plaats. De luchthaven is een hub voor Gol Airlines en TAM Airlines. Onder meer de maatschappijen Lufthansa, British Airways, Air Canada en KLM hebben vluchten van en naar Benito Juárez.

In de luchthaven vindt u alle standaard passagiersfaciliteiten, van bankautomaten en wisselkantoren tot sanitaire voorzieningen en faciliteiten voor mensen met een functiebeperking. Er zijn in Benito Juárez nog heel wat andere diensten te vinden. Zo zijn er onder meer opbergruimtes, VIP lounges, informatiecentra, conferentiezalen, bankautomaten, wisselkantoren en een draadloze internetverbinding aanwezig. Er zijn ook belastingsvrije shops en een brede waaier aan winkels te vinden in de luchthaven. Wacht u liever op uw vlucht met een hartige hap en een drankje, dan kan u terecht in de vele restaurantjes, koffiehuisjes en bars verpreid over het luchthaventerrein.

Er zijn in Benito Juárez ook meerder autoverhuurmaatschappijen te vinden. U kan de wagen van uw keuze uit ons ruime assortiment reserveren via slechts drie eenvoudige stappen. Dankzij onze samenwerking met VIP Cars bent u overigens verzekerd van de voordeligste deals en de beste voorwaarden!

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan