Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Melbourne Luchthaven Autoverhuur

Na de luchthaven van Sidney is de internationale luchthaven van Melbourne – ook Tullamarine Airport genoemd – de drukste in Australië. Ieder jaar reizen er net geen 30 miljoen passagiers via Melbourne. De luchthaven biedt naast haar binnenlandse vluchten ook directe vluchten naar alle continenten, waaronder naar Londen-Heathrow.

Er zijn vier passagiersterminals in de luchthaven van Melbourne. Terminal 2 omvat alle internationale vluchten en terminal 4 dient voornamelijk voor binnenlandse budgetmaatschappijen. In het luchthavengebouw vindt u wisselkantoren en bankautomaten, sanitaire faciliteiten en een medisch centrum met apotheek. In de terminals hebt u bovendien gratis toegang tot het draadloze internetnetwerk. Indien u moet wachten op een volgende vlucht kan u op 25 minuten van de luchthaven het golfterrein van de luchthaven bezoeken of u kan terecht in een van de luchthavenhotels om aan de drukte van het vliegveld te ontsnappen.

Er zijn zes autoverhuurmaatschappijen aanwezig op de luchthaven: Avis, Redspot, Thrifty, Budget, Europcar en Hertz. Dankzij onze samenwerking met deze en meer maatschappijen kunnen wij u voorzien van het breedste assortiment aan huurwagens en dit steeds aan de laagste prijs op de markt. Ons partnerprogramma met de intermediaire organisatie VIP Cars zorgt er bovendien voor dat wij u de voordeligste deals en de beste voorwaarden kunnen aanbieden. Reserveer uw wagen nu en rijd na aankomst in Melbourne meteen verder naar uw bestemming!

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan