Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Manchester luchthaven Autoverhuur

De internationale luchthaven van Manchester bevindt zich op 14 kilometer van het stadscentrum. Het is in het Verenigd Koninkrijk de drukste luchthaven die niet tot Londen behoort, met meer dan 18 miljoen passagiers per jaar. Er worden onder meer vluchten van en naar Antwerpen, Brussel en Amsterdam georganiseerd.

De luchthaven van Manchester omvat drie passagiersterminals: Terminal 1, Terminal 2 en Terminal 3. In de terminals worden er faciliteiten voorzien voor passagiers, waaronder sanitaire voorzieningen, douches, lounges, speelruimtes voor kinderen, conferentieruimtes, gebedsruimtes en een kapel, luchthavenhotels, een kosteloze Wi-Fi verbinding en meer. Daarnaast kan u terecht in de tientallen winkels en belastingsvrije shops in de luchthaven om aan uw winkelbehoeftes te voldoen, of u nu op zoek bent naar last-minute souvenirs, lokale specialiteiten, mode of luxeartikelen. Bovendien kan u tijdens het wachten genieten van een hartige maaltijd of een drankje in de aanwezige restauranten en bars.

Op het terrein vindt u bovendien acht autoverhuurmaatschappijen terug: Avis, Europcar, Enterprise, Hertz, Sixt, Budget, Alamo en National. Dankzij onze samenwerking met deze autoverhuurmaatschappijen kunnen wij u een brede waaier aan wagens en merken aanbieden aan de voordeligste deals. Onze klantendienst staat 24/7 tot uw beschikking om u verder te helpen met al uw vragen en opmerkingen.

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan