Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Malta Autoverhuur

Malta bestaat uit drie eilanden, waarvan het gelijknamige eiland het grootst in oppervlakte is. Samen met de andere eilanden Gozo en Comino is Malta nog steeds een van de kleinste staten ter wereld, maar eveneens een van de meest dichtbevolkte. Malta heeft een rijke geschiedenis waarin meerdere regimes hun stempel op het land gedrukt hebben. De renaissance kathedralen, de barokke paleizen, het Hypogeum – een ondergrondse begraafplaats die dateert van 4000 voor Christus – en de Caravaggio kunstwerken in de Sint-Janscokathedraal lokken steeds opnieuw vele reizigers naar de Maltese eilandengroep.

Naast de barokke architectuur en de Sint-Janscokathedraal heeft de Maltese hoofdstad Valletta haar toeristen nog veel meer te bieden. De stad onderging regimes van de Feniciërs, de Romeinen, de Arabieren, de Grieken, de Orde van de Ridders van Sint Jan, de Byzantijnen en de Carthagers waardoor het een centrum van historische monumenten vormt. Het vroegere vissersdorp Sliema kan ook rekenen op een groot aantal bezoekers. De toeristische stad biedt een boeiend nachtleven, winkelmogelijkheden, moderne architectuur en een prachtig strand met uitstekende Maltese badplaatsen. Ook het grote dorp Mellieha in het noorden van Malta, dat werd opgebouwd tijdens de Britse kolonisatie, Saint Julian’s en de religieuze trekpleisters in Gozo zijn erg populair.

Geniet van de schoonheid die Malta u te bieden heeft en verplaats u op een eenvoudige manier gedurende uw reis met de huurwagen van uw keuze die u boekt via VIP Cars. Bij ons bent u bovendien altijd verzekerd van de laagste prijs en de beste voorwaarden dankzij onze samenwerking met erkende lokale en internationale autoverhuurmaatschappijen, zoals Aquarius, Alamo, Sixt en Dollar Thrifty.

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan