Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Malta Luchthaven Autoverhuur

De internationale luchthaven van Malta – ook Luqa Airport of Valletta Airport genoemd – is de enige luchthaven in de volledige eilandengroep. De haven bevindt zich in Luqa op 5 kilometer van de hoofdstad Valletta. De luchthaven vormt een hub voor Air Malta en voor de lagekostenmaatschappij Ryanair. Enkele bestemmingen van Malta zijn Eindhoven (Ryanair), München (Lufthana, Air Berlin en Air Malta), Brussel (Air Malta) en Amsterdam (Transavia).
In de luchthaven vindt u alle standaard passagiersfaciliteiten, van bankautomaten en wisselkantoren tot sanitaire voorzieningen en faciliteiten voor andersvaliden. Andere aanwezige diensten zijn onder meer conferentieruimtes, VIP diensten, een kapel en een verloren voorwerpenruimte. Voor of na uw vlucht kan u eveneens voor een hapje en een drankje terecht in de aanwezige koffiehuisjes, of u kan inkopen doen in de belastingsvrije shops van Malta. Er is een aanbod gaande van parfum, cosmetica en luxeartikelen tot boeken, magazines, alcoholische dranken en speelgoed.

Bij aankomst in de luchthaven van Malta vindt u voorbij de uitgang in de Welcomer’s Hall aan de linkerkant de verhuurbalies van autoverhuurmaatschappijen zoals Sixt, Hertz, Europcar en First. U kan uw huurwagen op voorhand via onze online boekingsdienst reserveren. Dankzij onze samenwerking met zulke grote lokale en internationale maatschappijen zijn wij bovendien in staat u het breedste aanbod aan huurwagens voor te leggen, terwijl u steeds verzekerd bent van de laagste prijs op de markt. Bovendien garanderen wij u de beste huurvoorwaarden en de meest voordelige deals, ondersteund door ons partnerprogramma met de intermediaire autoverhuurorganisatie VIP Cars.

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan