Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Luxemburg Autoverhuur

Luxemburg is een land klein in oppervlakte (zo’n 2500 km²) gelegen tussen Frankrijk, België en Duitsland. Dankzij de kleinschaligheid van het land kan u tijdens uw verblijf best een wagen gebruiken om van regio tot regio te reizen. Luxemburg kan rekenen op een groot aantal Europese toeristen, waaronder voornamelijk Nederlanders, Belgen en Duitsers. Reizigers worden aangetrokken door het rustige natuurlijke landschap, de middeleeuwse architectuur en plaatsen zoals Luxemburg Stad, Echternach, de Moezelstreek, het noordelijke Ardeense Oesling, het oostelijke Mullerthal en het zuidelijke Gutland.

Luxemburg Stad heeft een oud middeleeuws centrum: het oude fort met stadsomwalling, de ondergrondse tunnels of casemates, de Place d'Armes, het paleis, de kathedraal en de Chemin de la Corniche die uitkijkt over de vallei zijn allen de moeite waard om te gaan bezichtigen. Het pittoreske dorpje Vianden is eveneens een populaire bestemming. U vindt er het Victor Hugo museum in het huis waar hij verbleef en het Kasteel van Vianden, een gerestaureerd middeleeuws kasteel dat er ook steeds in slaagt vele reizigers te lokken. De oudste Luxemburgse stad Echternach bevindt zich tegen de Duitse grens. De Romeinse villa, de Basilica en de Witte Dinsdag ceremonie (de dinsdag na Pinksteren) zijn grote trekpleisters van Echternach.

Om deze en veel meer bezienswaardigheden in Luxemburg te kunnen bezichtigen is een wagen aangewezen. Op die manier kan u gemakkelijk tussen de verschillende streken reizen. Reserveer bij ons in slechts drie stappen de huurwagen van uw keuze en wees verzekerd van de laagste prijs en de beste voorwaarden dankzij onze samenwerking met de internationale autoverhuurorganisatie VIP Cars.

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan